Jouw techneut bij het opzetten van je website

Vaak kent iemand wel iemand die wat van techniek weet en je hiermee kan helpen. Ik ben diegene voor jou. Ik geef je persoonlijk advies op maat en neem de volledige technische zorg voor je site over.

Swaana Snorradottir

Swaana Snorradottir

Ruim 10 jaar werkzaam als developer en zeer gepassioneerd als het komt op code. Met name actief op het gebied van web en frontend (het visuele deel van het web). Er gebeurt een hoop achter de schermen wat ook de backend wordt genoemd. Dit is het minder zichtbare deel wat alle wonderlijke dingen van het web mogelijk maakt. Ook hier hou ik mij graag mee bezig en daarom heb ik besloten om Dew Webdesign op te richten.

Met mijn passie voor IT en ruime ervaring ben ik van de vele markten van het web thuis. Op het moment werk ik als ZZP-er aan projecten voor grote klanten waardoor ik vaak verder weg sta van de eindgebruikers van mijn software. Dat vind ik erg jammer want ik kan er veel van genieten als ik iets heb kunnen bouwen waar ik iemand oprecht blij mee heb kunnen maken. Dat hoop ik via Dew Webdesign erbij te krijgen.